Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-07@00:45:46 GMT

همه آنچه که باید درباره لاک ناخن بدانید!

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۰۰۹۴۲

همه آنچه که باید درباره لاک ناخن بدانید!

رکنا: لاک ناخم از انواع مواد شیمیایی ساخته شده است که استفاده مداوم از لاک منجر به تخریب ناخن ها می شود.

ما هر روز از مواد شیمیایی مختلفی برای نظافت، آرایش و کارهای دیگر استفاده می‌کنیم و این مواد با ترکیبات متفاوت و گاهی ناشناخته خود همیشه با پوست و بدن ما در تماس هستند. یکی از این مواد آرایشی لاک ناخن است که ترکیب آن برای بسیاری از افراد ناشناخته است در حالی که این ماده به طور مستقیم با پوست بدن و ناخن و حتی با دهان ما تماس پیدا می‌کند و ممکن است نگرانی‌هایی را برای برخی افراد به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این سوال پیش می‌آید که لاک ناخن از چه چیزهایی ساخته می‌شود و چه ترکیباتی در خود دارد؟ در این مقاله به سوالات شما درباره ترکیب لاک ناخن پاسخ خواهیم داد و در ادامه خواهیم گفت چطور از لاک‌های خود نگهداری کنید و به چه روشی آن‌ها را مجددا نو و رقیق کنید.پیش از آن که بدانیم لاک ناخن از چه چیزهایی ساخته می‌شود بهتر است با تاریخچه‌ای مختصر از چگونگی پیدایش آن نیز آشنا شویم. اولین لاک ناخن به دوران چین باستان یعنی حدود چند هزار سال پیش بازمی‌گردد، چینیان باستان عادت داشتند که ناخن‌های خود را به رنگ‌های مختلف درآورند و در این کار بسیار پیشرو بودند طوری که در سلسله ژو در قرن هفتم پیش از میلاد لاک ناخن متالیک مثل طلایی و نقره‌ای و پس از آن رنگ قرمز برای آرایش ناخن باب شده بود. این لاک‌ها از مواد طبیعی مثل موم زنبور عسل، صمغ عربی، سفیده تخم مرغ و ژلاتین تهیه می‌شدند. پس از آن نیز استفاده از رنگ‌های گیاهی برای رنگ کردن ناخن مثل حنا و … در کشورهای مختلف رایج شد، اما لاک ناخن به سبک امروزی بیش از یک قرن نیست که به عنوان یک روش آرایشی شناخته می‌شود.فرقی نمی‌کند لاک ناخن شما از نوع براق، اکلیلی یا مات باشد یا از برندهای معروف یا ناشناخته انتخاب شده باشد، فرمول لاک ناخن تقریبا همیشه ثابت است و تنها غلظت و نوع این مواد ترکیب شده است که با هم تفاوت دارد. به طور کلی لاک ناخن از سه ترکیب اصلی تشکیل می‌شود که شامل ماده رنگی، پایه تعلیق کننده و پلیمرهای چسبنده می‌باشند. همان طور که مشخص است ماده رنگی رنگ لاک را شکل می‌دهد و در لاک‌های با رنگ مختلف متفاوت است و به طور کلی در هر ماده آرایشی رنگی دیگر نیز کاربرد دارد مثلا برای رنگ سفید از ماده دی اکسید تیتانیوم، برای رنگ مشکی و رنگ‌های تیره دیگر از اکسید تیتانیوم، برای رنگ آبی از ماده اولترامارین، برای رنگ سبز از اکسید کروم و برای رنگ قرمز از کارماین استفاده می‌شود.

پایه سوسپانسیون یا تعلیق کننده که از ته نشین شدن ماده لاک جلوگیری می‌کند شامل چند نوع حلال مختلف از جمله استات و اتیل استات است. نیتروگلوکز هم نوعی ماده پلیمری است که باعث ورقه‌ای شدن پلیمر لاک شده و باعث چسبیدن لاک به سطح ناخن‌ها و دیگر سطوح می‌شود و به همین دلیل است که اگر لاک ناخن روی سطحی بریزد پاک کردن لکه آن به سادگی امکان پذیر نیست. در کنار موادی که برشمردیم برخی از لاک‌ها حاوی اکلیل در اندازه‌های مختلف هستند که این اکلیل‌ها از پودر میکا یا حتی مروارید واقعی (در لاک‌های گران قیمت) تهیه می‌شوند. اگر روی لاکی عبارت Guanine درج شده باشد به معنای آن است که ماده اکلیلی لاک از فلس ماهی گرفته شده است.

غلیظ شدن لاک ناخن یکی از مشکلات رایج در آرایش ناخن است که به دلایل مختلف مثل محکم نبستن درب لاک و عدم نگهداری درست از لاک و یا حتی گذشتن تاریخ مصرف لاک ممکن است رخ دهد. به هر حال اگر لاک ناخن شما به هر دلیل غلیظ و غیر قابل استفاده شده باشد می‌توانید با روش‌هایی آن را رقیق کرده و مجددا استفاده کنید که در ادامه دو روش را برای این کار به شما آموزش خواهیم داد.

استفاده از ماده مخصوص رقیق کننده ناخن: محصولاتی در بازار Store وجود دارند که با نام “رقیق کننده لاک ناخن” شناخته می‌شوند و چندان هم گران قیمت نیستند. پس اگر شما جزو افرادی هستید که زود به زود لاک‌های خود را غلیظ و خراب می‌کنید بهتر است یک ماده مخصوص رقیق کننده ناخن تهیه کرده و در چنین موقعیت‌هایی استفاده کنید. برای استفاده از این ماده، کافی است تنها یک قطره از آن را داخل بطری لاک بریزید و درب لاک را بسته و برای مخلوط کردن آن، لاک را به صورت برعکس بین دو کف دست خود بگیرید و با حرکت دادن دست‌ها در خلاف جهت هم لاک را بچرخانید تا ماده رقیق کننده به خوبی در آن حل شود. هرگز لاک را تکان ندهید چون تکان دادن لاک باعث ایجاد حباب‌هایی داخل آن می‌شود که این حباب‌ها مستقیما روی ناخن شما شکل گرفته و آن را خراب می‌کند.

استفاده از یکی دو قطره استون خالص: اگر به ماده رقیق کننده ناخن دسترسی ندارید می‌توانید با استون هم این کار را انجام دهید اما فراموش نکنید که استون مورد استفاده شما باید خالص باشد تا اثر قوی‌تری داشته باشد. مانند روشی که در بخش قبل گفته شد یک یا حداکثر دو قطره (اگر لاکتان خیلی غلیظ شده است) از استون را داخل بطری بریزید و تکان دهید تا به خوبی حل شود. فراموش نکنید که ماده استون هرچه کمتر باشد نتیجه بهتری خواهید گرفت و اگر مقدار بیشتری استون داخل لاک بریزید لاک شما بیش از حد رقیق شده و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.

اگرچه استون خالص و محلول رقیق کننده ناخن بسیار راه گشا هستند و می‌توانند لاک ناخن کهنه شما را به خوبی رقیق و قابل استفاده کنند اما استفاده از این مواد ممکن است مشکلاتی هم به دنبال داشته باشد چون استون ماده‌ای آسیب زا است و استفاده زیاد از آن می‌تواند باعث شکننده شدن ناخن‌ها و ریش ریش شدن آن‌ها شود. پس اگر جزو افرادی هستید که به سلامت پوست و ناخن خود اهمیت زیادی می‌دهند و سعی می‌کنند تا حد ممکن از مواد سمی و مصنوعی دوری کنند بهتر است از لاک ناخن خود درست نگهداری کنید تا به مدت طولانی‌تری تازه و روان باقی بمانند و نیازی به روش‌های گفته شده و استفاده از مواد سمی و خطرناک نباشد:

همیشه لاک ناخن را در محلی خنک و تاریک نگهداری کنید. مساله مهم در این مورد ثبات دما است، محلی که لاک را در آن قرار می‌دهید باید دمای ثابتی داشته باشد، حتی یک قفسه در یخچال خانه هم می‌تواند فضای مناسبی برای نگهداری لاک‌های شما باشد.

هرگز لاک ناخن را در جایی نزدیک به منبع حرارت مثل بخاری و شوفاژ قرار ندهید چون واضح است که حرارت باعث سفت شدن لاک می‌شود و آن را خراب می‌کند. حتما لاک را در محلی قرار دهید که نور مستقیم خورشید به آن نتابد. چون نور خورشید باعث تغییر دما و گرم شدن لاک می‌شود و ترکیبات موجود در آن را از بین می‌برد.

از قرار دادن لاک ناخن در حمام و دستشویی هم اجتناب کنید چون رطوبت زیاد و دمای بالا و در حال تغییر این فضاها ماندگاری لاک ناخن را کاهش می‌دهد.

اگرچه رعایت کامل این موارد باعث افزایش ماندگاری لاک ناخن شما می‌شود اما آن را تا ابد حفظ نمی‌کند پس اگر جزو افرادی نیستید که قبل از پایان تاریخ مصرف لاک آن را تمام می‌کنند باید پس از این زمان لاک ناخن خود را دور بیندازید. تاریخ مصرف هر بطری لاک حدود دو تا سه سال است و پیش از این زمان هم ممکن است کیفیت لاک کاهش یابد و غلیظ شود. فراموش نکنید که روش‌های رقیق کردن لاک تنها برای یکی دوبار استفاده مجاز است و بیش از این تعداد نه تنها کیفیت لاک را کاهش می‌دهد بلکه به ناخن‌های شما هم صدمه می‌زند. پس بهتر است تاریخ باز کردن هر بطری لاک را روی آن یادداشت کنید و پس از مدتی لاک‌های کهنه را دور بریزید و آن‌ها را با رنگ‌های تازه و جدید جایگزین کنید.

 

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت مهم ترین های 24 ساعت بازار Store سلامت مواد سمی مواد شیمیایی خورشید تخریب سادگی ناخن ها لاک ناخن عکس فیلم زن ایران حمله حوادث تهران ازدواج لباس دختر پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۰۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ بر اساس برخی شواهد، تاریخچه بستنی به قرن چهارم قبل از میلاد برمی‌گردد؛ به زمانی که اسکندر مقدونی و اطرافیان او علاقه داشتند که نوشیدنی‌های خود را با یخ کوهستان ترکیب کنند و بنوشند. در اصل آن‌ها اولین بستنی ساده‌ای را می‌خوردند بدون اینکه حتی اسم آن را بدانند.

بیشتر بخوانید؛ اگر زیاد کیک و بیسکوییت بخورید دیابت نوع۲ می‌گیرید

شواهد دیگری هم وجود دارد که می‌گوید اولین بستنی ساده را آشپزهای امپراتوری روم ۶۲ سال قبل از میلاد مسیح ابداع کردند. البته داستان‌هایی هم درباره ابداع بستنی در چین و ایتالیا وجود دارد و این داستان‌ها هر چه که باشد، واقعیت این است که بستنی یکی از محبوب‌ترین دسرها در گوشه گوشه جهان است. همین کافی است تا ما طرز تهیه بستنی ساده وانیلی که یکی از پرطرفدارترین بستنی‌هاست را با شما درمیان بگذاریم.

پس اگر این روزها وقت رفتن به کافه‌ها و بستنی فروشی‌ها را ندارید، خودتان دست بکار شوید و این بستنی خوشمزه را در خانه آماده کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه بستنی ساده

- تخم مرغ شش عدد
- شکر یک‌سوم پیمانه
- وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری سرپر
- خامه قنادی ۲۵۰ گرم
- طرز تهیه بستنی ساده وانیلی

مرحله اول

قبل از هر کاری، خامه قنادی را که باید در فریزر نگه‌داری شود، از فریزر درآورده و به دمای محیط برسانید تا غلظت آن به اندازه غلظت بستنی شود و از حالت یخ زده در آید. حال ظرف شیشه‌ای گودی تهیه کنید. سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و به ظرف شیشه‌ای اضافه کنید. سپس با هم‌زن برقی شروع به هم‌ زدن کنید.

مرحله دوم

هم زمان با هم‌زدن سفیده تخم‌مرغ، آرام آرام شکر را به ظرف اضافه کنید. دقت کنید در هنگام اضافه کردن شکر، هم زدن را متوقف نکنید. چون این کار باعث آب انداختن سفیده تخم‌مرغ می‌شود و بستنی ساده شما را خراب می‌کند. حدود پنج دقیقه هم زدن را بی‌وقفه ادامه دهید.

مرحله سوم

سفیده فرم گرفته را داخل یخچال بگذارید. بعد در ظرف شیشه‌ای گود جداگانه، خامه را که قبلا به غلظت بستنی رسیده، با استفاده از هم‌زن برقی هم بزنید تا جایی که خط همزن روی خامه بماند و محو نشود.

مرحله چهارم

بعد از رسیدن خامه به حالت گفته شده، وانیل را به آن اضافه کنید و با لیسک، خامه بستنی ساده را هم بزنید تا وانیل خوب به خورد آن برود.

مرحله پنجم

بعد از مخلوط شدن خامه و وانیل، سفیده فرم گرفته را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از لیسک، به خامه اضافه کنید. توجه کنید در این مرحله دیگر نمی‌توانید از هم‌زن برقی استفاده کنید؛ چراکه باعث از بین رفتن فرم خامه و سفیده می‌شود. بنابراین، مایع بستنی ساده را به مدت پنج دقیقه با استفاده از لیسک به ‌صورت دورانی هم ‌بزنید. در این مرحله در صورت تمایل می‌توانید مغز بادام یا پسته تست شده را به بستنی ساده وانیلی‌تان اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا مایه را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر قرار دهید. قبل از این کار حتما روی مایه بستنی را بپوشانید تا بوی نامطبوع فریزر را به خود نگیرد. بعد از گذشت این زمان بستنی قابل استفاده است و می‌توانید روی آن را با سس شکلات یا انواع مربا مثل مربای توت فرنگی، کدو حلوایی، مربای لیموشیرین و مربای تمشک تزیین کنید.

در این روش تهیه بستنی، فقط می‌توانید از وانیل و کمی پودر کاکائو مخلوط شده با آب‌جوش برای طعم‌دهی استفاده کنید. اگر از میوه‌های مختلف داخل آن استفاده کنید بستنی نمی‌بندد.

ظرفی که سفیده تخم‌مرغ را در آن فرم می‌دهید، نباید چرب یا خیس باشد. طرف کاملا عاری از حتی یک قطره زرده تخم‌مرغ باشد. بهتر است قبل از استفاده از ظرف، آن را ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید. این کار باعث بهتر فرم گرفتن سفیده‌ها می‌شود.

در هنگام هم‌زدن سفیده، حتما هم‌زن برقی را در یک جهت و با دور زیاد تنظیم کنید و بی‌وقفه هم بزنید.

اگر شکر را یک دفعه یا مقدار زیاد از حد به سفیده‌ها اضافه کنید، باعث آب انداختن سفیده‌ تخم‌مرغ می‌شود و سفیده فرم نمی‌گیرد.

حتما دقت شود خامه دانه‌های یخ نداشته باشد. اگر حین هم‌ زدن متوجه دانه یخ شدید، خامه را ۵ دقیقه به حال خود رها کنید تا دانه‌های یخ آب شوند، سپس دوباره شروع به هم زدن کنید.

تا جایی که امکان دارد از وانیل شکری استفاده نشود. چراکه باعث کم شدن مزه و بوی وانیل می‌شود.

مدت ماندگاری این بستنی ساده در داخل فریزر، حداکثر یک ماه است.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1229367 برچسب‌ها آموزش آشپزی

دیگر خبرها

  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • هر آنچه باید درباره ویژگی My Week در Google Photos بدانید
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • ببینید | ناخن طلا برای کاشت برای خانم‌های پولدار!
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید